The Team

kindergrime babs


Bent u op zoek naar iets extra voor een:

  • Bedrijfsfeest;
  • Babyborrel;
  • Verjaardagsfeestje;
  • Evenement (festival, braderij, schoolfeest,…);

 

Kindergrime Babs kan je net dat tikkeltje meer bieden! 

Met meer dan 10 jaar ervaring in ons vak, kan je er zeker van zijn dat we met de juiste producten en mensen (samen)werken. Er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve en hypo-allergene producten die goedgekeurd zijn volgens de Europese cosmetica richtlijnen en die bovendien niet getest zijn op dieren. Daarnaast kan u bij ons ook expliciet vragen om enkel te werken met vegan of glutenvrije producten. Sinds 2017 werken we ook niet langer met plastic glitter (dit zijn namelijk microplastics), maar kiezen we ervoor om enkel met biologisch afbreekbare glitters te werken. Ook op andere vlakken zullen we steeds opteren voor het duurzame alternatief.

 

Kindvriendelijkheid staat centraal bij ons. Zo wordt elk gezichtje in 3 tot 5 minuten omgetoverd tot een origineel kunstwerkje. Dit betekent dat er ongeveer 15 tot 20 kindjes per uur geschminkt kunnen worden op een event. Er wordt gewerkt zonder voorbeelden zodat elk kind een uniek design krijgt aangemeten.

Op verjaardagsfeestjes kan er meer tijd vrijgemaakt worden per kindje om gedetailleerder te werken. 

 

Tarieven Kindergrime (excl. BTW)

• 60€ per uur

• Reisonkosten : 0,40€ per km

 

Bij kleine verjaardagsfeestjes (maximaal tot 15 kindjes) kan ik werken aan een tarief per kind, namelijk 5€ per kindje. Op deze manier kan ik meer tijd besteden aan elk kind met een mooier resultaat als gevolg. Ook hier worden er reisonkosten bijgerekend. Plan je een groot event en wil je de wachtrij aan de kindergrime verkleinen? Op vraag kunnen er ook meerdere grimeuses ingehuurd worden. Hiervoor kan je best even contact opnemen via telefoontje naar +32495617261 of via een mailtje naar info@roosmetwittestippen.be Wil je graag zelf leren grimeren? Bekijk dan even ons aanbod op onder workshops.

 

We geven je graag nog deze tip mee over hoe je de schmink het beste verwijdert.

De grimeerverf die we gebruiken is allemaal op waterbasis, maar dat betekent niet dat je het enkel met water dient te verwijderen. Let op! Er is een groot verschil tussen het verwijderen van schmink op waterbasis of vetbasis. Schmink op vetbasis is vaak bedoeld om te gebruiken onder omstandigheden waarin de huid (fel) zal transpireren of weerstand moet bieden aan (beperkte) blootstelling aan water. Dit type schmink is dan ook moeilijker te verwijderen dan schmink op waterbasis en vereisen vaak specifieke producten om verwijderd te worden.

 

Natte doekjes zijn tevens niet de correcte manier om waterschmink te verwijderen en vaak erg agressief voor de huid. Kies een zachte zeep, bijvoorbeeld een kindershampoo die niet prikt in de ogen, en wrijf het los met een beetje lauw water tussen je handen tot je schuim krijgt. Masseer de schuim in cirkelvormige bewegingen over de schmink tot deze volledig opgelost is in de zeep. Spoel na met lauw water et voilà! Toch nog niet alle schmink weg kunnen wassen of blijft er een vervelende kleurwaas na? Herhaal eventueel bovenstaande stap (enkele keren), maar ga nooit hard schrobben. Een kleurwaas kan je best even inwrijven met een vetachtige stof zoals een bodylotion of zelfs gewoon een beetje olie. Geef dit even tijd om in de huid te laten intrekken.