bruidsmake-up


Trouwplannen? Proficiat!

Ben je op zoek naar een mooie natuurlijke make up voor je trouwdag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij werken enkel met natuur- en diervriendelijke cosmetica. Dat betekent geen synthetische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid, erg zachte producten die zelfs voor de meest gevoelige huidtypes in aanmerking komen en bovendien gaan wij er prat op dat al onze producten dierproefvrij (& vegan) zijn.

 

Hoe werken we meestal voor een optimaal resultaat?

Om je bruidsmake up helemaal af te stemmen op jezelf als persoon, maar ook naar je trouwkledij en eventuele trouwthema gaan we steeds werken met een test/proefsessie. Tijdens deze eerste kennismaking bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe we deze kunnen verwezenlijken. Plan deze proefsessie best in op ongeveer twee maanden voor je trouwdag, eventueel op dezelfde dag dat je je proefkapsel en/of “fitting” van je trouwkleed inplant.

 

Boek je afspraak (ook voor de proefsessie) tijdig! Nog iemand die graag opgemaakt wordt op je trouwdag zelf? Je getuige, bruidsmeisjes, moeder, zussen, …? Vermeld dit even bij het maken van je afspraak.

Voor een mooi bruidskapsel werken we samen met enkele professionele haarstylistes met de mogelijkheid ook enkel te kiezen voor natuur- en diervriendelijke haarstylingproducten.

 

Tarieven (excl. BTW)

Bruidsmake up (incl. proefsessie): 120€

Vervoersonkosten: 0,40€/km (heen en terug vanuit Geel)

Make up derden: 45€ per persoon